josefineuddman

2014-02-28
20:10:34

fredagsmiddag

hej!
idag på jobbet har det verkligen varit en skit dag redigt ordagrant, jobba bara till 12 och dom timmarna flög iväg och han inte göra de som jag planerat utan det kom så mycket oväntat ivägen hela dagen. försökt få kontakt med min samordnare hela dagen men hon hade ju inte tid 1 minut, det ända hon sa när jag fråga "har du tid en minut" till svar "om du jobbar på F på lördag" PUCKO! jobbar ju fan redan hela helgen..och jag fick då alltså inte min minut så jag kunde rätta till mina stämplingar från veckan så hoppas för hennes och företaget skull att lönen stämmer och att hon rättat till dom idag eftersom att lönerna går på attest idag. är sjukt besviken och le skiten just nu, hade de inte varit så jävla illa med jobb så hade jag sagt upp mig.
 
efter jobbet så vandrade jag till mor och fick lite käk innan vi drog till cloetta och övande på att parkera, backa in i parkeringsfickor och lite sånna småsaker, sen drog vi till lager 157 och mor köpte mig 10 par strumpor galet behövligt! sen vidare till xxl där jag råkade köpa mig ett par skor ouppsii..mina vardagskor har skavts hål i hälen så behövde nya faktiskt, tråkigt för jag gillar verkligen dom andra men kommer nog lära mig älska dom nya för dom har med rosa snören:D sen iaf nu ikväll har jag, sambo och hennes syter käkat fredags-mys-middag, pulled pork, pommes och random-sås, galet mätt och smaka finfint!
 
resten av kvällen ska jag nog inte göra nått, kanske bädda ner mig redan nu för jag är galet trött och börjar ju 6.45 imorgon så behöver all sömn jag kan få. hehehe choklad hade vart gott. varför följde inte jag med till coop...
 
xoxo.