josefineuddman

2014-04-30
10:20:19

you only live once

tju.
ska börja med att säga att jag tröttnat på att inte kunna sitta skräddare eller vad det heter på grud av att min fot fortfarande är cp efter typ 4 veckor snart..jävla kullersten och klackisar! den är fortfarande ful också som plus i kanten. heheh okej nog om de, jag la mig i sängen och somna om 2-3 gånger så skönt, är verkligen seg seg seg och det är nog något i kroppen och okej är väl okej efter så lång tid som en frisk nötkärna "låt det komma" hehe.
 
låg precis och läste i min dagbok, gud vilka mörka tider jag har haft och vad jag gått igenom med sömnlösa nätter, tårar, ilska och svek. nu i efterhand fattar jag knappt hur jag palla livet för gud så deppiga rader. borde inte läsa i den blir ju bara deppig men är nog endå lite nyttigt att läsa då och då och se och förstå hur långt jag tagit mig i livet efter allt jag gått igenom, hur stark jag var och allt beror på mina nära och kära som fanns där, ställde upp och peppa mig 24/7 till att se ljuset i livet när jag bara ville försvinna från denna värld. nu vet jag att jag kan klara vad som helst, att jag är oslagbar som en jävla superjossan! YOLO!
 
ja men det va ju länge sen jag skrev av mig om livets känslor så nu har jag fått göra det med även att jag tror att det är sjukt tråkigt att läsa om men jag fick lätta på mitt hjärta iallafall och det är'la huvudsaken.