josefineuddman

2013-11-29
09:53:00

Come on baby show me what that loaded gun is for

shuhuuu.
fredag älskade lediga fredag!
vaknade tidigt idag skumt nog eftersom jag inte somnade förens 3 tiden, nåväl fick ju träffa koskis innan hon drog till jobbet imorse:) sen fixa jag iordning mig och drog till gymmet, blev en snabbis med lite kondition bara, körde ju en timmes styrka/kondition igårkväll så kände att det räckte, musklerna måste ju få vila med, dom där osynliga nivet. 
 
nu är tanken att jag ska plocka lite i lägenheten, nu slog tanken att fan va soft..ordet lägenheten mohhah våran lägenhet ja bara poppa upp att det är så fucking najs att bo med min bästaste koskis, vi har det fan jävligt soft när jag tänker efter!:)
 
anyway dags att plocka här för sen ska jag vandra till mams så vi kan åka till staden:)
 
ikväll äre feezt!
 
later.
skola om sig till målare kanske? sjukt mycket bättre betalt bara för att stänka lite färg på väggarna, en annan torkar skit och förgyller dagarna för de som inte längre klarar av vardagen själva längre, vad för jag för de? JO skitbetalt rent ut sagt, orättvist! hur värdesätter folk arbetena igentligen? 
knegar på i mina blå arbetskläder och är nöjd att jag har ett arbete för utan de skulle jag inte kunna ha min awesome vardag, men tycker fortfarande att det är illa hur människorna som styr och ställer tänker, jävla kostymnissar.